16 Temmuz 2011 Cumartesi

Antalyalı Haklı!..

Merhaba sayın okuyucu. Bir gerçeği daha çıplak gözle görmek ister misiniz? Bu yazı ile Antalyaspor'un geleceğini  kurtarırız inşallah. Hepsi çıldıracaklar bu gerçekleri görünce ama benim görevim bu : Gerçekleri açıklamak.

Antalyaspor'umuz ilk taraftar grubuna sahip takımdır. İlk taraftar grubu Antalya'da kuruldu. Geçmişte birçok vukuatı oldu bu grubun. Daha sonraları ise gittikçe bozulmalar başladı. Şuan kokmalar başladı. Yani sanki öldü de kokmaya başladı.

Grubun ismi lazım değil. Bu takım için en iyi şeyleri yaptıklarını iddia edemem ama en kötü şeyleri yaptıklarını söylemek zor değil. Kendilerini Antalyaspor olarak görüyorlar ve kendilerini beğenmeyenlere tüm kötülükleri yapmaya hazırlar. Bir taraftar grubunun takımı kendisi gibi görmesi ilktir. Ve bu iyi bir şey değildir. Aksine çok kötü bir durumdur. Bu kanıya nereden vardın demesin hiç kimse. Sosyal paylaşım sitesinin birinde Antalyaspor ile ilgili bir çok sayfa&grup var. Taraftar grubu ismiyle açılan demiyorum takımın ismiyle açılan bir sürü sayfa&grup var. Bu sayfaları beğenip ya da gruba girip paylaşımlarına bakacak olursanız hepsinin sonunda ismi lazım olmayan grubun adı geçiyor. Grup ile ilgili şeyler o sayfalardan o gruplardan paylaşılıyor. Siz kendinizi Antalyaspor mu zannediyorsunuz! Antalyaspor ile ilgili sayfayı bir taraftar grubu açamaz, açmamalı. Tarafsız kişilerin açtıkları yeter bizlere. Siz de kapatıp onlardan takip edin gündemi. 'Etiket peşinde koşmayın.' Bu sözü anlarsınız siz!

Defalarca birçok taraftar grubu olmasından bahsettik. Bunların üyelerinin bazıları ile görüşme fırsatım oldu geçenlerde. Neden dedim, neden ayrısınız da bir değilisiniz? İsmi lazım değil grup ayrımcılığı yapan tek taraf olarak söylendi bize. 'Gruplara bakacak olursanız zaten diğer grupların başkanları oradan ayrılanlardır.' dediler.

Şimdi bakıyorsunuz bu grup kamunun nabzını yokluyor. Konu ne biliyor musunuz? 'Antalyaspor' diye tahmin edebilirsiniz. Bunlar kendilerini Antalyaspor'a adayanlar(!) ya ondan. Ama konu farklı. Halktan grup hakkındaki düşünceleri alıyorlar. İnanamazsınız. Bu sezon zaten taraftar sıkıntısı çektik. Antalyaspor için neden gelmiyorsunuz diye bir nabız yoklaması olmuyor da kendi grupları için nabız yokluyorlar.

Bu yazıyı yazarak büyük bir kitleyi yargılıyorum sanmayın. Bunlar küçük bir kitle. Ama bunlar yüzünden Antalyalı Antalyaspor'a küs. Antalyalıya Antalyaspor hakkındaki düşüncesi yerine grubunuz hakkındaki düşünceleri sorun siz. Ben soruyorum Antalya halkına Antalyaspor hakkındaki düşüncelerini. Sizler yüzünden Antalyaspor'a küs olan kişi sayısı azımsanacak gibi değil.

Hele ki son zamanlarda sorduklarım temiz futbol yürüyüşü saçmalığından çokça bahsediyor. Antalyaspor formalı kişileri görmüş adamlar. Saldırdıklarını görmüşler. Halk Antalyaspor taraftarı saldırdı demiyor. Ne diyor biliyor musunuz? "'Şehir magandaları' saldırdı insanlara." diyorlar. Yani onlar Antalyasporlu kişileri artık bu sıfatlarla bir tutuyorlar. Ve Antalyaspor'dan uzak duruyorlar. Başka takımlara yöneliyorlar. Antalyaspor için kalıyor 30 tane 'şehir magandası'. Benim sitemim bunadır. Şimdi 30 kişi olmasa Mardan dolacaktı buna eminim.

Son demem şudur ki Antalyalı haklı. Antalyaspor'a bu adamları yüz çevirttirenler utansın. Ama utanacak olsalar şimdiye düzgün işler yapmaya başlamışlardı. Ama düzgün işlere yönelteceğiz bu grubu hep beraber.

Adam sanmayın eşeği, alnınıza değer...
Esen kalın.

imza : Zek

(Not:Antalyaspor'un zararına iş yapanlara karşı yazılarım devam edecek.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder